Aile Dizilimi Uygulayıcılık Eğitimi

Aile Dizilimi Uygulayıcılık Eğitimi

İçine doğduğumuz ve içinde büyüdüğümüz ailelerimiz bilinçli ve bilinçaltı seviyede bizi biz yapan her konuda etkilidir. Aile dramasıyla bu etkileri keşfetmeyi, dönüştürmeyi ve kişinin yaşamını kolaylaştırmak üzere düzenlemeyi amaçlarız. Anne ve baba ile aramızdaki ilişki, anne ve babanın kişiliğinden bağımsız, hayatlarımızdaki en temel kavramlarla (iş, para, yaşam enerjisi, güven, sevgi, partner ilişkisi vb.) ilişkilerimizin belirleyicisidir.

Aile draması, bilinçli olarak farkında olmadığımız ilişki dinamiklerinin bilinçaltı sebeplerinin ortaya çıkarılması ve dönüştürülmesini esas alır. Görünmeyen alanı görünür kılar. Aile dramaları, aile içerisindeki rol karmaşalarının, güvenli bağlanma sorunlarının, atalar bağlarının, bilinen ve bilinmeyen düşük, kürtaj ve çocuk/kardeş kayıplarının danışanın hayatına negatif olarak sirayet eden etkilerini tespit etmenin ve dönüştürmenin yöntemidir. Yetişkin hayatlarımızdaki sorunların kökenine inmek için kendi kök ailemize, sevginin, güvenin ve bağ kurmanın başladığı yere dönüp bakmak gerekir.

Aile Dizilimi Uygulayıcılık Eğitimine kayıt olmak için;

Bilgilerinizi bırakın sizi arayalım..

    Eğitim Amacı:

    Aile İlişkilerini İyileştirmek İsteyenler: Eğer aile içi ilişkilerde tekrarlayan sorunlar yaşıyorsanız, bu eğitim size bu sorunların kökenini anlamanız ve çözüm üretmeniz için rehberlik edecektir.

    Bireysel Dönüşüm Arayışında Olanlar: Kendi yaşamınızda anlam veremediğiniz engellerle karşılaşıyorsanız, bu engellerin aile geçmişinizdeki kalıplardan kaynaklanıyor olabileceğini keşfedeceksiniz.

    Danışmanlar ve Terapistler: Bu eğitim, aile dizilimi yöntemini mesleki pratiğinize entegre etmenizi sağlar. Danışanlarınızın kök sorunlarını daha derinlemesine anlamak ve çözüm üretmek için bu tekniklerden yararlanabilirsiniz.

    Kişisel Gelişim Yolculuğundakiler: Hayatınızdaki gizli dinamikleri anlamak ve bu dinamikleri pozitif yönde değiştirmek isteyen herkes için bu eğitim büyük bir fark yaratacaktır.

    Eğitimi Alanın Kazanımları:

    Köklerinizdeki Gücü Keşfedin; Yaşam Tasarım Merkezi olarak, bireylerin hayatlarında köklü ve kalıcı değişimler yaratmalarına destek olmayı amaçlıyoruz. Aile Dizilimi Eğitimi, bu amaca hizmet eden en güçlü araçlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu eğitim, katılımcıların aile sistemlerindeki gizli dinamikleri keşfetmelerini ve bu dinamiklerin hayatlarını nasıl etkilediğini anlamalarını sağlar.

    Eğitim Konu Başlıkları:

    1. Oturum

    ❀ Aile dizilimi nedir ve nasıl çalışır?

    ❀ Bilinmeyeni bilen alan

    ❀ Soyağacı çıkartmak

    2. Oturum

    ❀ Aile nedir?

    ❀ Annelik (16 konu), babalık (16 konu), kardeşlik, atalık

    ❀ Aile içi roller ve sorumluluk bilinci

    ❀ Kontratlar

    ❀ Kodlanma (Başında yazan 3 rakamını dikkate almayın lütfen. Silemedim)

    3. Oturum

    ❀ Aile çemberi ve rol karmaşaları

    ❀ Düşük, kürtaj, dış gebelik, ölü doğum ve çocuk kayıplarının tüm aileye etkileri

    ❀ Ata bağları ve mağdur enerji – gizli sadakat

    4. Oturum

    Güvenli bağlanma ve sevginin gücü

    ❀ Saygısız sevgi

    ❀ Düzeltmek kimin işi?

    ❀ Gerçek hayat hikayesi örnekleri üzerinden aile dramasının kullanım alanları ve etkileri

    ❀ Uygulama

    ❀ Uygulama yöntemleri

    Uygulama için online ve fiziksel Aile Dizilimi seanslarımıza katılabileceksiniz.

    Yaşam Tasarım Merkezi eğitimleri hakkında detaylı bilgi almak için 0850 840 11 19 numaralı hattımızdan arayarak ya da Whatsapp üzerinden yazarak bize ulaşabilirsiniz.

     

    Konuyla ilgili blog yazımızı okumak için tıklayın..

     

    Yaşam Tasarım Merkezi Akademi’yi incelemek için tıklayın..