Bireysel Akademi

Bireysel Akademi

İnsanın içindeki güç potansiyelini tanıyan ve bu güce olan inancıyla hareket eden uzman kadromuz, Akademimizde fark yaratan eğitimler ve içerikler sunuyor. Her biri alanında uzmanlaşmış danışmanlarımızla, bireylerin kişisel ve profesyonel yaşamlarını dönüştüren deneyimler sunuyoruz. Akademimizdeki içerikler, zihin, beden ve ruh bütünlüğünü destekleyen çeşitli teknikler ve yaklaşımlarla doludur. Burada, meditasyon, nefes çalışmaları, duygusal zeka gelişimi, sağlıklı yaşam ve daha fazlasını içeren zengin eğitimlerle, yaşamınızın her alanında dengeli bir gelişim için gereken araçları bulabilirsiniz.

Seminerler ile belli konularda bilgi aktarabildiğimiz gibi çalışan ve yönetim kademelerine de birlikte ya da ayrı ayrı gruplar halinde uygulama içeren eğitimler sunmaktayız.

Siz başarı yolunda ilerlerken en değerli yatırımınız olan çalışanlarınıza ve kurumunuza destek olmaktan mutluluk duyacağız. Başarı yolunda kendini tanımanın, doğru iletişim ve bakış açıları üretmenin, uyumlu bir ekip yaratmanın, amaca hizmet eden bilinçaltı inanç kalıpları geliştirmenin açacağı yollara ve faydalara birlikte şahit olalım.

Akademimizin temel amacı, insanların içsel potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve ihtiyaç duydukları dönüşümü başlatmaktır. Her bireyin kendine özgü bir yolculuğu ve dönüşüm ihtiyacı olduğunun farkındayız. Bu nedenle, Akademimizdeki eğitimler ve içerikler, herkesin kendi yolunu bulmasına ve içsel büyüme sürecini başlatmasına yardımcı olacak şekilde özenle tasarlanmıştır. Bizimle birlikte, içsel dönüşümünüzü ve yaşamınızı aydınlatmak için gerekli adımları atmaya hazır olun.

 

Daha detaylı bilgi almak için 0850 840 11 19 numaralı Santral ve WhatsApp hattımızdan bize ulaşabilir,
ya da info@yasamtasarimmerkezi.com adresimize mail atabilirsiniz.

Her şey senin merkezinden sana göre hizalanır

Evrensel yasaları anlayıp hayata geçirmen, daha iyi bir yaşam için sana ait olanı harekete geçirebilmen için seninleyiz. Ebru Demirhan’ın geliştirdiği ve eğitimler sırasında ürettiği tekniklerle birlikte kendini, yaşamı, olanı – olmayanı – olamayanı anlayabilmeni, yorumlayabilmeni, kendine ve başkalarına yardımcı olabilmeni sağlamak için varız.

İnsan karmaşık bir varlıktır. Hayat da farklı açılardan birçok karmaşa barındırır. Bu karmaşayı sakinleştirmek, içinden daha verimli çıkabilir hale getirmek sana bağlı.

Daha iyi yaşamaya var mısın?

Dikkatin neredeyse enerjin orada çalışır

Sevdiğin, kızdığın herkes de senin gibi yaşam amacının peşinde. Kimi doğru yolda, kimi yanlış yolda.

Yaşamın ve seçimlerin sorumluluğunu almak;

Dolu dolu «Ben varım» diyebilmek,

Kendin için doğru olanı seçip o yolda ilerlemek,

Hayatın, neşenin, sevginin tadını çıkarmak,

Şifanın kapılarını aralamak ve kendi şifandan faydalanmak,

Bedeni sağlıklı ve bütün tutmak,

Yaşamın içinde ivme kazanmak ve ilerlemektir.

Ve daha nicesini fark etmek, deneyimlemek ve öğrenme yolculuğunuzda

Kuantum Danışmanlık ve Şifa Uyumlaması Eğitimi ile sizlerleyiz.

Doğamızda var olan şifaya ve bilgeliğine sahip çıkma zamanı geldi. Önce kendimizle başlayabiliriz. Bil ki; öğrenen ve bilgisini yaşayan öğretebilir. Sevgiyi yaşayan sevmeyi öğretir. Kazanmayı bilen kazandırır.

Ve elbette yapabilirsin. Eğlenceli bir iş nasıl olur, insanlar işlerine nasıl koşa koşa gelir” sorularının en güzel örneği olan Yaşam Tasarım Merkezi’nde online ve fiziksel ortamda eğlenerek, uygulayarak birlikte öğreneceğiz.

Birlik ve bütünlüğünü sağlamak, kendinle barışmak, olanı olduğu gibi kabul etmek, anı yaşayabilmek, karmanı temizlemek, değişimi sağlamak, aile ağırlıklarından kurtulmak, mağdur enerjiden arınmak ve daha fazlasını kendin, ailen ve başkaları için de yapabilmek istiyorsan biz hazırız.

Senin iyi olman yetmez, herkesin iyiliği gerekir. Nereden ve ne zaman başlamayı düşünüyorsun?

Sen beklersen her şey bekler !

Oysa zaman durmuyor ….

İçinden geçmekte olduğumuz değişimlere hazırlanmak ve diğerlerini hazırlamak gerekmekte. Evren bu hazırlık için gönüllü aracılar beklemekte!